2015. február 19., csütörtök



Anitiger - The Musical Book Tag


Megint egy Book Tag, ezúttal zenékkel kapcsolatos kérdésekkel. Abszolút nem friss, mert szerintem már lecsengett a Gangnam Style mánia, de nem nagyon követem a zenés toplistákat…

Honnan szedtem?

A moly.hu Book Tageket gyűjtő zónájából: Book Tag minden mennyiségben
Az előző kitöltő @NFLGirl, az ő kitöltését karcban olvashatjátok < ITT  >!
✿✿✿✿✿

1. PSY – Gangnam Style: Egy felkapott könyv, amit te is nagyon szeretsz.

A Harry Potter annak számít? Ha csak az újonnan felkapott könyvek számítanak, akkor Csontváros, Hamuváros és a többiek…

2. Adele – Someone Like You: Egy könyv/könyvsorozat, amin nehezen tudtál túllépni, annyira szomorú lettél, hogy vége.

Én így vagyok a Darren Shan regényes története című sorozattal... Kerek a sztori, zseniális a vége, de annyira olvastam volna még!

3. Tomes Jones – Sexbomb: Az első erotikus könyv, amit valaha olvastál.

Hmm, hmm… Talán a Tigris Lady?! Hű, de nagyon régen volt már. Mondjuk a tigris fogott meg a címben és a számítógépek a sztoriban, de hagyjuk….

4. Katy Perry – Dark Horse: Egy könyv, aminél teljesen másra számítottál, mint amiről ténylegesen szólt.

Scott Sigler: Járvány – én esküszöm, hogy azt hittem, valami zombi apokalipszist fogok olvasni. (Thanks, rossz GoodReads polcolás!) Hatalmas pofra esés és rémes élmény lett az eredménye…

5. Pokémon: Egy könyv, ami a legelső olvasmányaid között volt.

A legelsőt már említettem a kötelező olvasmányos bejegyzésben: Kálnay Adél: Zsuzsi. Inkább a Garfield képregényekre és zsebGarfieldokra mentem rá, amiket kiérdemeltem anyutól a szurik, fogorvosi vizitelések és ilyen-olyan házidokihoz menések kapcsán.

6. Miley Cyrus – Wrecking Ball: Egy könyv, ami teljesen lerombolt téged.

Lerombolt? Annyira rossz volt vagy hogy? Szentséges basszantyú, hogy egy könyv sem jut eszembe! :P Érzelmileg a már említett Darren Shan néhány része rombolt le, illetve a Harry Potter itt-ott…

7. Pharrell Williams: Happy: Egy könyv, aminek az olvasása közben nem tudtad abbahagyni a mosolygást/nevetést.

Ez az Alice Clayton: Faldöngető lesz! A romantikus-burleszk! Azon folyton vigyorogtam pár fejezet után! Imádom az ilyen kategóriás romantikus, enyhén kattant, humoros regényeket (Lásd: Vavyan Fable burleszkjei)

8. Frozen – Let It Go: Egy könyv, amiben egy olyan testvérpár van, akiket nagyon szeretsz.

Aww, unokatestvéreket könnyebb lenne mondanom (Nora Robert: Donovan-öröksége 1-2.) és nem akarok mindenhova valami Harry Potterst vagy Fable könyvet írni… Egy testvérpár, akiket imádtam: Georgia és Shaun Mason (Mira Grant: Feed – Etetés)

9. Calvin Harris ft. Ellie Goulding – Need You Love: Egy nyálas könyvbeli szerelmespár, akiket ki nem állhatsz.

Szentséges ba…, illetve hát nem ismétlem önmagam folyton. Szóval Abbi Glines: Ha az enyém lennél – Ashton és Beau: annyira, de annyira… utálom őket. Egy nyálas, unszimpatikus párral is meg tudok békélni, ha szép a történetük és jó párost alkotnak. Ennek a párosnak meg az összejövetele is borzalom volt!

10. Iggy Azalea – Fancy: Egy könyvborító, amit imádsz.

EGY?! Rémesen sok olyan borító van, amit imádok! Viszont imádom a különleges tipográfiákat, szóval a választottam a GABO kiadótól – a Lauren Beukes: Tündöklő lányok borítója! Annyira jól néz ki a címe!

11. Lady Gaga – Bad Romance: Egy könyv, amiben tiltott szerelem van.

Jaj, én nagyon rossz vagyok az ilyesmiben… mi számít tiltott szerelemnek? Arthur Golden: Egy gésa emlékiratai mondjuk, ami hirtelen eszembe jut. Egy kislány azért akar gésa lenni mégis, hogy aztán az elnökét szórakoztathassa.  

12. Ariana Grande – Problem: Egy szereplő, akit utálsz.

Van pár, de egyetlen személytől tudok nagyon kiborulni, már ha ezt a nevet meghallom, idegbajos leszek: CAROL (Rebecca Donovan: Elakadó lélegzet). Annyira gyűlölöm, hogy 2013 októbere óta megrándul az arcom a nevétől és képtelen vagyok tovább olvasni a trilógiát. Pedig kéne, mert érdekel…
✿✿✿✿✿
Jó olvasást! Köszönöm a figyelmet!

✿✿✿✿✿

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése