2018. február 12., hétfő



AniTiger - Csillagok Book Tag



credit
Ismét ránk köszöntött egy újabb hétfő. (Vagy ahogy drága Hikari hívja: hatefő. :D) Kicsit hosszú a mai napom, mert este előadásunk lesz, és ilyenkor 10 órás a napom, emiatt mára egy book tag jutott csupán. Mondjuk abszolút tetszetős, informatív és izgalmas a kérdéssor!
A book taget a Prológus weboldalán találtam, ők találták ki. Szerintem érdemes meglesned az Ő KITÖLTÉSÜKET is, mert ők többen töltötték ki, és egészen érdekes, hogy mennyifélét válaszoltak.
❖❖❖❖❖

Protocsillag – Egy kezdetleges könyv, amire ráfért volna még egy kis alakítás

Nagyon szép és bájos, ám nem egy nagy durranás maga a cselekmény. Úgy érzem, hogy szinte semmit nem kaptam, csak egy történet vázlatát vagy egy mélázgató-szomorú novellát. Szeretem a bő sztorikat, amikben el lehet merülni, ez viszont így, ebben a formában untatott, túl kidolgozatlan volt. Kivételesen jobbnak tartom a filmverziót!

Vörös óriáscsillag – Egy könyv, amiben a szereplők között nem volt meg az a bizonyos egyensúly*
*Szubóriás állapotban a csillag belső egyensúlya még nem alakult ki.

Az egyensúly szó kapcsán röhögni kezd a vakbelem, ha ez a könyv a téma, mert a két főszereplő teljesen ellentétes beállítottságú és világképű – sőt, tök más évszázadból származnak! Részemről a történet végére sem kerültek egy hullámhosszra…

Univerzum – Egy könyv, ami a világmindenséget jelenti számodra

Ha meg akarsz ismerni, ha érdekel, hogy milyen kis világ lakik a fejemben, ha érdekel, hogy íróként ÉN milyen könyvet írnék, akkor ezt a könyvet kell elolvasnod. Azt hiszem, hogy az író papírra vitte a kamaszkori ábrándjaimat egy élhető virtuális világról és beléjük oltotta korai felnőttkorom sötét jövőképét.

Fényév – Egy könyv, ami nagyon távol áll a stílusodtól

Én nem gondolnám, hogy behatárolt vagyok stílusilag… Természetesen akadnak kedvenc témáim, műfajaim, amiket könnyebben kapok kézbe, de mivel gyakran kilesek a komfortzónámból, már elkezdtek eltűnni a korlátaim. Gondolom én… Valahogy úgy írnám le, hogy mindenki a közelben lézeng körülöttem, de amikor olvasom, akkor közelebb kerül vagy az univerzum széléig hátrál tőlem… Például ez a könyv és a társai valahonnan a legtávolabbi ismert csillagrendszer széléről integetnek felém: 


Űrutazás – Melyik karakterrel fedeznéd fel a világűrt? Miért?

Ha embert kéne mondani, akkor tudom, hogy melyik ismerősömben bíznék világűr ügyben, de karakter? Azt hiszem, hogy egy L'eihr fiatalember kezébe adnám az életem… Talán túlélném vele a kalandot. (Plusz szórakoztató személyiség, ami plusz pont.)

Fekete lyuk – Egy karakter, akinek az agya helyén egy fekete lyuk található

A könyvbéli szőke Elena totál kiborító jelenség a barátnőivel együtt. Mondjuk a sorozatot sem miatta néztem, hanem Damon miatt, de filmezés közben nem ábrándoztam a haláláról… A könyv olvasása közben viszont többször is felmerült bennem, hogy kitörhetné a nyakát, amikor leesik a magas lováról a kis méhirálynő… (Molyos értékelés)

❖❖❖❖❖
Jó olvasást! Köszönöm a figyelmet!
❖❖❖❖❖


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése