2018. január 4., csütörtök



AniTiger – Újévi Fogadalmak Book Tag


Hahó! Remélem, hogy jól teltek 2018 első napjai! :))

Az enyém totál izgalmasan, ugyanis kezdődött a munka minden fronton. A kis ünnepi pihenést felváltotta a színház és a Merítés írás… A mázli az, hogy írás és nyomozgatás közben simán tudok hangoskönyvet hallgatni, így sikerült összekötnöm a kellemeset a hasznossal! (Ha elbambulok, akkor visszatekerek… Ennyike. ;))
A mai taget már tavaly kinéztem magamnak, de mivel márciusban találtam rá, ezért már késő lett volna bedobni. Kath blogján, The Last Reader-en találtam, és ha érdekel az ő 2017-es kitöltése, akkor < KATT IDE >!

Akiknek kíváncsi vagyok a válaszaira:
@Viktoria_0014 (Könyvekben a menedékem.)
@Beatrice8 (Molybirodalom)
@vegazus (Könyvsarok)
@CsakSimánDorka (Anya olvas)

- …persze nem kötelező kitölteni! Nincs harag, ha nincs kedvetek! :)
❖❖❖❖❖

1. Egy író, akitől szeretnél olvasni idén, de eddig még semmit nem olvastál tőle

2016-ban vettem meg a könyvet, mert egyrészt kíváncsi voltam Virginia Woolf stílusára, másrészt éppen rákaptam az LMBT-regények gyűjtögetésére.

2. Egy könyv, amit mindenképpen szeretnél elolvasni

Igen, erre is akkor figyeltem fel, amikor az LMBT könyveket kezdtem el gyűjtögetni, de ezt nem szereztem meg végül, viszont megvan a könyvtárban... Ahányszor elmegyek mellette mindig arra gondolok, hogy el kéne már olvasni…

3. Egy klasszikus, amit szeretnél elolvasni

Huh, idén nagyon sok klasszikust szeretnék elolvasni, ugyanis jelentkeztem egy általános műveltséget fejlesztő kihívásra is… Minden évben megpróbálom és bár sose sikerül, nem is az a fontos, hanem hogy néhány könyvre mindig ráveszem magam miatta! (Most őket terveztem be: Tévedések vígjátéka, A skarlát betű, A Pál utcai fiúk, Twist Olivér, Üvöltő szelek, A mansfieldi kastély, Vakság)

4. Egy könyv, amit szeretnél újraolvasni

...és éppen újraolvasom, ugyanis már 3-án este elkezdtem! Már egészen a vége felé járok!  

5.Egy könyv, ami ezer éve várólistás és idén el akarod olvasni végre

Uhh. Az a sztori, hogy egyszer kölcsönkértem Jeffitől, aki oda is adta, aztán megkaptam ajándékba a bővített kiadást – és még azt se olvastam el. Gyalázat. Pedig a sorozat megnézése ELŐTT szeretném átrágni magam rajta!

6. Egy jó vastag könyv, amit beterveztél

Laza 750 oldal! Mi az nekem? Úgy nézem, hogy ez lesz a 2018-as legvastagabb olvasmányom, ha elolvasom.

7. Egy író, akitől már olvastál és idén is szeretnél

A Reménytelen, Szívcsapás, Visszavonuló, Soha, de soha 1. és 2. óta folyamatosan jelennek meg könyvei, de csúnyán le vagyok maradva... Pedig szeretem.

8. Karácsonyra kapott könyv, amit el fogsz olvasni idén

Szeretem az ilyen furcsának ígérkező romantikus YA-regényeket. Mindenesetre sokkal szebb élőben a borítója, mint a képen, aminek örülök. ;) *cover-whore*

9. Egy sorozat, amit elkezdeni és befejezni is 2018-ban fogsz

A halál szépséges szolgálólányai–sorozat egyelőre 3 részes (de ez persze bővülhet), szóval ezt a 3 magyarul is megjelent részt szeretném idén elolvasni. Történelmi romantikus YA, mindegyik történet főszereplője egy orgyilkos leányzó!

10. Egy megkezdett sorozat, amit be fogsz 2018-ban fejezni

Bírtam a trilógia első két részét (Az Ékkő, A fehér rózsa), szóval nagyon érdekel, hogy miként zárulhat ez a kissé már szuperhősösnek tűnő disztópia.

11. Van valami olvasási terved? Ha igen, hány könyvet tervezel idén elolvasni?

Igen! Jó lenne 150 könyvet elolvasni idén.

12. Bármilyen egyéb célkitűzés?

< ITT > írtam a fogadalmaimról! ;)

❖❖❖❖❖
Jó olvasást! Köszönöm a figyelmet!
❖❖❖❖❖


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése