2018. január 19., péntek



AniTiger - Kedvenc filmek/ Movie Tag


Csodás péntek estét mindenkinek! ^.^
Be kell vallanom, hogy általában osztott képernyőn dolgozom: 1/3 részén film vagy sorozat vagy gamer video megy, a monitor 2/3 részén pedig vagy könyvekkel, vagy a bloggal foglalkozom. Nem mindig, de a legtöbb alkalommal, amikor rám jön a hoppáré, akkor szinte folyamatosan megy valami. (Miközben ezt írom épp a TheVR csatornát nézem. X) Gyermekkorom Tomb Raidere van terítéken… Hahaha, tök durva most rájönni, hogy anno gyerekként hol rontottam el a dolgokat.)
A tagre @Szimirza hívott meg, aki Molyos karcban töltötte ki. Ha érdekel az ő kitöltése, akkor < KATT IDE >!
❖❖❖❖❖

1., Melyik volt az első meghatározó film, amit láttál?

A Végtelen történet az egyik fiatalkori kedvencem. Azt hiszem, hogy már azóta szeretem a fantasy műfajt, amibe egy kis mesét oltottak. ;)



2., Mi volt az utolsó film vagy sorozat, amit láttál?

Az Emberi tényező sorozat vége felé járok éppen, de az öcsémmel Rick és Mortyt, anyummal meg Miss Marple / Poirot történeteket nézünk. :') Kicsit összefolynak a napok, nem tudom, melyiket láttam utoljára épp...



3., Mik a kedvenc filmjeid?

Imádom a Szemfényvesztők (2013), A tökéletes trükk (2006), Zombieland (2009), Eredet (2010), Időről időre (2013), Nagy hal (2003), A Jane Austen könyvklub (2007) filmeket, ahogy az összes Fűrész, Kocka, Red (2010) összes részét is. :'D
 
"Az álmok igazinak tűnnek, amíg bennük vagy.
Egyedül akkor veszed észre, mi nem stimmelt, amikor felébredsz."

4., Milyen műfajú filmben lennél te karakter?

Romantikus filmben lennék a filigrán, furcsa, deviáns stílusú barátnő! ;)

5. Ki játszana téged egy filmben?

Camryn Manheim. Oké, nem egy fiatal pipi, de ő az egyik általam ismert legnormálisabb és legmosolyogósabb picit teltebb színésznő. A Szellemekkel suttogóban alakított kicsit elvont, de karakán karakterével például nagyon is tudnék azonosulni! ;)

6., Mi a top 3 kedvenc sorozatod?

The Walking Dead, BBC Sherlock, Gyilkos elmék

7., Mi idegesít legjobban egy filmben?

Buta karakterek klisékkel megspékelve.

8., Mi az a film vagy sorozat, amit soha nem fogsz megnézni?

Bármelyik történelmi / nem történelmi szappanopera? De a Cujo-t se fogom soha megnézni, mert képtelen vagyok olyasmit nézni, amiben állatok szenvednek...

9., Melyik színésszel, színésznővel vagy filmrendezővel találkoznál szívesen?

Johnny Depp. Tom Hiddleston. Karl Urban. Woody Harrelson. :'D Színésznőt és filmrendezőt most hirtelen nem tudok mondani... Tudom, hogy nagyon gáz, de kedvenc rendezőm egyáltalán nincs, a színésznőket pedig messziről imádom.

10. Mi az aktuális kedvenced, amit most láttál, vagy most szeretnél megnézni?

Imádom a Doctor Who-t / Ki vagy doki?-t. A barátnőm szoktatott rá és ő már az újaknál tart, míg én még csak most kezdtem a 3. évadot. Szóóóval... ezt a sorozatot nézném szívesen, de folyton mást találok ahelyett, hogy ezt folytatnám. 

A tag szabadon vihető, mint általában!
❖❖❖❖❖
Jó olvasást! Köszönöm a figyelmet!
❖❖❖❖❖


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése