2017. augusztus 7., hétfő



AniTiger - Minden, ami nem könyv Tag



Bár elég sok értékelésem van talonban, most mégis kitöltöttem egy nemrég kapott book taget! Kicsit személyes, kicsit vicces, de olyasvalakitől kaptam, akit nagyon kedvelek. (Tőle loptam a fenti képet is! :D) 

Szép hétfőt minden olvasómnak!

A taget Rétától (HaBár, a könyves kocsma) kaptam, olvassátok el az ő kitöltését is!
❖❖❖❖❖
1. Nevezz meg egy rajzfilmet, amit szeretsz.


Nemrég fejeztük be öcsémmel, ugyanis tavaly nyáron úgy döntöttünk, hogy legyűrjük az egész szériát sorrendben! Szeretem az ilyen szívhez szóló, kicsit elvont témájú történeteket – azóta is próbálom kitölteni az űrt, amit hagyott. :’(

2. Mi a kedvenc dalod jelenleg?


Valamit „alkottam” az elmúlt napokban a júliusi Merítéshez (ami titok a megjelenésig), ahova _harrypotteres_ zenéket keresgéltem és akkor ragadt meg a fülemben ez a szám!

3. Mit csinálsz órákon át, ami nem olvasás?

Sorozatozás?

♡ Black Books, ami egy könyvesboltban játszódik. ♡

Nem vagyok ellene a tévének, bár szeretem megválogatni, mit nézek és szeretem, ha nincsen benne reklám. Most zúztam le 2 nap alatt az angol Black Books (2000–2004) minisorozatot, amit Vegazus mutatott. A családdal a CSI: Cyber helyszínelők (2015–2016) 2. évadát nyomtuk le az elmúlt 1-2 hónapban, előtte pedig a Doktor House (2004–2012) utolsó néhány évadát.
Szóval változatosan sorozatozom (és filmezem), szinte mindenevő vagyok. És szeretem moziba is járni a barátnőimmel.^.^

4. Mondj valamit, amit szeretsz csinálni, és ami meglepné az olvasóidat.

Az előző nem volt elég meglepő? Mármint a sorozatozás! Nem tudom, hogy mi lehetne meglepő velem kapcsolatban, mert azért el-elejtek infókat magamról a havi összesítőkben és a többi book tagben, amit kitöltöttem az elmúlt években. De rendben, íme, egy talán meglepő szabadidős tgevékenységem:

Szeretek az öcsémmel sétálgatni estefelé, titokban fagyizni és közben beszélgetve PokemonGOzni.


5. Mi a kedvenc szükségtelenül specifikus dolgod, amit tanulsz?

Öreg vagyok, nem tanulok. :P
Viszont abszolút szükségtelen dologként, hobbiból újraolvasom az elsumákolt iskolai kötelezőimet. (Spoiler: néhányat legszívesebben kivennék a tantervből…)

6. Mondj valami szokatlan dolgot, amire képes vagy.

Bárkivel, bármiről elbeszélgetni.
A polihisztor egyik alfaja vagyok. XD
Az a helyzet, hogy néha azt sem tudom, kivel futok össze, de frankón átbeszélek vele 30 percet, anélkül hogy tudnám kicsoda is valójában. Van, hogy napokkal később esik le, hogy kivel találkoztam. Persze olyan is van, hogy kétségbe vonom, hogy találkoztunk-e egyáltalán valaha… (Magyarul érdemes úgy megközelíteni engem, hogy bemutatkozunk egymásnak, akár ötvenedszerre is…)

7. Mutass valamit, amit tavaly csináltál.

INSTAGRAM oldalt csináltam!

Hagyjatok! Olvasok! (@anitiger_mosolya) által megosztott bejegyzés,

8. Mi a legújabb személyes projekted?

Nincs ilyen.
Csak blogolok, jelentkezem a mini-könyvklubba, szabin vagyok, vásárolgatok, barátnőzöm, elugrom Egerbe színházba a munkatársaimmal, aztán augusztus 14-től megint meló ezerrel.

9. Mondj valamit, amire gyakran gondolsz!

Kajálás.
Kijött ez az új Wave márka a Milkánál és megőrülök tőle meg érte. Ráadásul tele van paradicsommal meg paprikával a hűtő, amit mind nyersen, megsózva, mind lecsónak megcsinálva zabálok ezerrel. Közben van egy csomó túró rudim is meg mozarellám is a hűtőben, ugyanis ilyet csak szabi alatt ehetek, mert laktózintoleráns vagyok. Ma túrógombócot fogok csinálni és enni, holnap pizzázunk a munkatársaimmal… Szóval, most csak a kajáláson jár az eszem… :’D Köszi, szabi!

10. Egy kedvenced.

Harry Potter univerzum

Az előző havi Merítés elkészítése – Harry Potter – 20 – óta HP lázban égek megint, amin nem segít, hogy az e havi témában is akadnak *khm…* ilyen témák majd*titok...*!

11. Az első dolog, ami eszedbe jut.


Ugyanis azon kattog az agyam napok óta, hogy el kéne kezdeni, mert ez a havi választottam a Mini-könyvklubhoz ÉS 9-én lejár a kihívása… :’D

❖❖❖❖❖
Jó olvasást!
Köszönöm a figyelmet!
❖❖❖❖❖


8 megjegyzés:

  1. De milyen cuki vagy, amiért azt írtad az elején!! Én is kedvellek :D Köszönöm a kitöltést ^^ olyan AniTigeres lett :D :D (ami a jó stílusú, szórakoztató olvasmány szinonimája)

    Ez a zene valami hatalmas :D :D 1:56-nál a csajszi alig bírja ki nevetés nélkül :D :D
    Nem is tudtam, hogy van Cyber helyszínelők. Legalább jó? Vagy megint egy húzzunk le még egy bőrt, mert lehet típusú sorozat?

    VálaszTörlés
  2. Ne haragudj, de néhány válaszoddal nem értek egyet. :)

    Először is, öregen is tanul az ember új dolgokat, legfeljebb nem iskolaszerű képzésben. :) A kötelező olvasmányok pótlása szerintem tök jó példa. :)
    (Na és persze nem vagy öreg, de ezt tudod magadtól is.)

    Aztán. Méghogy nincs személyes projekted! Hiszen fel is soroltál párat! :) És szerintem a Merítést is ide sorolhatod, a legújabb talán pont ez a titkos dolog lehet. ;)

    Volt valami harmadik is, de már nem tudom mi, én is öreg vagyok. :D Viszont örülök, hogy a Black Books-t beraktad! :D Tök jó, hogy neked is ennyire bejött.

    Réta: a CSI Cybert nekem is ajánlotta régebben AniTiger, végig is néztem. Szerintem kellemes kikapcsolódás, de sok benne a hülyeség, logikátlanság, úgyhogy nem szabad teljesen komolyan venni és fennakadni rajtuk. De tanulni is lehet belőle új dolgokat, egyrészt meglepő számítástechnikai dolgok vannak benne, másrészt sokszor érdekes témákat boncolgat, harmadrészt pedig tök ötletes szerintem, hogy minden részben megismertetnek egy kifejezéssel.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ja és annyit hozzátennék, hogy a többi CSI sorozatot egyáltalán nem ismerem.

      Törlés
    2. nah akkor most már tuti meglesem, eleve csak két évad, munka közbe meg hamar megy vele az idő :D :D köszi ^^

      Törlés
    3. Ó, hát akinek olyan munkája van, hogy közben filmeket tud nézni.... annak nagyon jó lehet! :)

      Törlés
    4. nem tagadom, nincs okom panaszkodni :D

      Törlés