2017. július 9., vasárnap



AniTiger - Nyári borítók + nyereményjáték | Summer Forever Projekt 2017




Az a helyzet, hogy néhány elvetemült blogger kitalálta, hogy csináljunk ismét egy projekthetet. Amihez azonnal csatlakoztam, mert IMÁDOM a projektheteket! Szeretem a kihívást, amit a különféle tematikus posztok kitalálása és megvalósítása ad. Szóval, projekthetezünk!

Summer Forever Projekt 2017
(2017. július 1-9.)
Téma: a nyár

Szeretem a book tageket és a kérdőíveket, de az utolsó projekthetes bejegyzésem egy kicsit más irányt fog venni: kevesebb szöveg és több kép irányt! ;)) Imádom a szép, színes, hangulatos borítókat, ezért összegyűjtöttem egy csokorra valót a szerintem nyárias borítós könyvekből. (A poszt vegyesen tartalmaz magyar nyelvű és külföldi regényeket is!)

A bejegyzés végén pedig találtok KÉT nyereményjátékot. Az egyik @NagyDorka blogján van – én csupán megemlítem és átirányítalak titeket hozzá -, a másikkal viszont nálam játszhattok, tőlem nyerhettek egy könyvet. ;) 

De előbb: a kedvenc nyári borítóim!
(A folytatáshoz olvass tovább! ⇩⇩⇩)
❖❖❖❖❖
1) Vidám, hangulatos borítók, amik tetszenek nekem





2) Világítótorony a borítón



3) Párok a nyárias borítókon





4) Egyéb nyárias borítók





NYEREMÉNYJÁTÉK! #1


Dorkánál lehetőségetek van megnyerni egy elsőkönyves magyar író debütáló regényét, amiről holnap/holnapután nálam is olvashattok egy recenziót! Továbbá az egyik másik projekthetező bloggerina bedobta a játékba a Nyár-trilógia első részét!

(A továbbiakban még adhatnak hozzá nyereményeket a játékhoz, érdemes figyelni!)
  
NYEREMÉNYJÁTÉK! #2


Ugyanakkor kitaláltam, hogy a projekthét alkalmából én is csinálok egy nyereményjátékot! A megnyerhető könyvet a Kossuth kiadótól kaptam, hogy ti megnyerhessétek! :)) Ugyan egy sorozat része - A Sullivan család  -, de önálló regényként is olvasható!


A feladatok:
- Lájkolni a résztvevő blogok és a Kossuth Kiadói Csoport Facebook oldalát!
- Feliratkozni a résztvevő blogokra!
- Megadni milyen néven tetted meg az első két feladatot!
- Válaszolni egy kérdésre!

A nyereményjáték 2017. 07. 10-én (hétfőn) indul (vagyis vasárnap éjfélkor :D) és két hétig, azaz 07. 23-ig tart! Eddig van időtök teljesíteni a feladatok. A nyereményjátékban csak azok a személyek vesznek részt, akik az összes feltételt teljesítik! (SORSOLÁS: Dorka fog sorsolni a rafflecopter randomizéjével, mert ő segített a dobozka elkészítésében is. ;))

Tudnivalók, vagyis ez az apró betűs rész:
- Nem fogok külön értesíteni senkit;
- a nyertes nevét közzéteszem egy blogposztban és külön a Facebook oldalon is, szóval érdemes figyelni;
- a nyereményt kizárólag Postaautomatába, Weboxba, Foxpost automatába tudom küldeni, illetve postán maradó is lehet - akkor jelentkezz a játékra, ha valamelyik megoldás belefér;
- ha a sorsolás után legkésőbb egy héttel nem jelentkezne a nyertes, akkor új nevet fogok/fogunk sorsolni.

Sok szerencsét mindenkinek!


Segítség a dobozhoz:
Ahhoz, hogy részt tudjatok venni a nyereményjátékon, nincs más dolgotok, mint kitölteni a jól megszokott Rafflecopter dobozkát. Ebbe a Rafflecopter dobozba előbb be kell jelentkezni, hogy lássátok a feladatokat. Nem szükséges Facebook account hozzá, de megkönnyíti a bejelentkezést!

❖❖❖❖❖
Jó olvasást!
Köszönöm a figyelmet!
❖❖❖❖❖ 


EXTRA:
Lessetek be a többi projekthetezőhöz is!
Náluk is tombol a nyár!

@Virág_Blogger @Sol @BarbyMalik0112 @neverhood @csokitorta @NagyDorka @Ashley_Redwood @sateenkaarigirl @perpetua @Gothic01 @AliceBertrand @M_Annie_99 @Vicky3 @VNoémi @FairyDust @molly_ @Mira_Könyvespolca_blog @_RókaLány @AniTiger @Niitaa @pveronika @Valentine_Wiggin @Judy22 @Beatrice8

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése