2017. június 17., szombat



AniTiger és a 2017-es Nyári tervek


Úgy döntöttem, hogy a nyár nálam HOLNAP, azaz június 18-án vasárnap fog kezdődni, amikor is lelépek néhány napra Gyenesdiásra nyaralni a családommal a kedvenc wellness hotelünkbe. (Mobilról fogok talán Molyolgatni meg fotózom Instára is, de válaszolgatni nem hiszem, hogy fogok.) 

Kicsit szünetelni fog a blog is…
…a visszatéréség viszont elmesélném, hogy micsoda terveim vannak a nyárra! Egyelőre csupán egy össze-visszafirkált jegyzetem van azokról a dolgokról, amiket augusztus végéig tervezek véghezvinni. Nem sok, de éppen elégnek tűnik erre a szűk másfél hónapra.

 ❖❖❖❖❖

● Június 18-20 között Gyenesdiáson pókerezni, inni, kirándulni, olvasni.

● Nyári nyitva tartás szerint dolgozni, amíg a főnök azt nem mondja, hogy visszatérünk a rendes kerékvágásba. (Ez napi 5 óra meló plusz néha 1-2 koncertet vagy előadást jelent. Nyáron nincsenek előadásaink, csak heti 3 este koncertek és zenepaviloni kiselőadások.)

● Június 26-27 nyaralás Balatonszabadiban a munkatársakkal. Piálás, evés, dumálás, csapatépítés.

● 1 egész hét szabi júliusban, aztán még 2 augusztusban. Bár az inkább kötelező leállás lesz – „technikai szünet”, amikor felkészülnek a következő, húzósnak ígérkező évadra az emberkék.

● Augusztus első hetében elhúzni pár napra V-vel / V-sal kettesben nyaralni, ha kitaláljuk, hogy hova és mikor.

● Megünnepelni Jeffi születésnapját Szimirzával hármasban. Meg úgy általában többet velük lenni, könyvtárazgatni.

● Két molyos ajándékozós eseményben is részt venni. Egy KMK-sban és egy szín szerint ajándékozósban.

● Bepótolni a nyár folyamán az elmaradásaimat… Van belőle néhány az ÉrtKén’ polcomon.

● Ma megnéztük az utolsó néhány részét a Gravity Fallsnak az öcsémmel, ami azt jelenti, hogy keresnem kéne egy új, közös sorozatot. Jó tesóság meg miegyéb miatt mindig van egy közösen nézett szériánk… azt hiszem, hogy elkezdjük a Penny Dreadful - Londoni rémtörténetek 1. évadát. (Miközben reménykedünk, hogy nagyon gyorsan meglesz a teljes American Horror Story „fent”.)



● Szeretnék haladni a saját szériáimmal is. Jó lenne végignézni THE MAGICIANS - A VARÁZSLÓK 2. évadát angolul, angol felirattal, mert odáig vagyok érte. De ma belekezdtem a DOCTOR WHO – KI VAGY, DOKI? 3. évadába is… ezzel is jó lenne eljutni valameddig, mert még sok évad van előttem. (Egyébként a THE WALKING DEAD-el is eléggé el vagyok maradva, de most nincs zombis kedvem. ^^")



● A VARÁZSLÓK-trilógiát is jó lenne teljes egészében elolvasni! Mielőbb. Érdekel, hogy mizu Filloryval.



● Szeretnék összehozni egy Kossuth kiadós nyereményjátékot… csak ki kéne találni, milyen játék legyen. (Ötleteket adni szabad, lent a kommentszekcióban.)

● Mivel lazának ígérkezik a következő időszak, jó lenne elolvasni a következő regényeket:




❖❖❖❖❖
Jó olvasást! Köszönöm a figyelmet!
Csodás nyarat mindenkinek!
❖❖❖❖❖


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése