2017. március 17., péntek



3 éves lett a blog! | JÁTSSZUNK! | 3. forduló



Érdemes tudni, hogy a Hagyjatok! Olvasok! blog 2014. március 3-án nyílt meg és in medias res egy könyvértékeléssel kezdődött el minden. (Azóta sem írtam egy normális bemutatkozást… csak olvasok és írok, olvasok és írok… Illetve mégsem!) Eleinte nem akartam belevonni a dologba, de a kérdezz-felelek posztok, a book tagek és az anitiger-személyes címke alatti dolgok miatt csak személyessé vált a blog.
Talán túlságosan is a szívemhez nőtt?
Lehet…
Annyira mindenképpen, hogy ismét megünneplem a születésnapját, immár... 

A HARMADIKAT! 
Hipp-hipp-HURRÁ!

Két dolgot találtam ki a blog évfordulója kapcsán. Az egyik, hogy készítettem neki reggel egy saját FACEBOOK OLDALT, aminek a widgetje már be is van illesztve a jobb oldalsávba ( arra à ) meg ide a bejegyzés alá, vagyis mostantól a Hagyjatok! Olvasok! blogot el lehet érni a facen is.


Kövessetek, kommenteljetek, küldjetek képeket a nyereményeitekről, amiket korábban nálam nyertetek, vagyis csináljátok azt, amit az ilyen oldalakkal szoktatok. (Nem, nem tudom, mi a szokás. Majd megtanulom. ;)) Nem szeretnék naponta ötvenezer posztot kilőni a frissetekbe, szóval no para… ;)

A másik, amit kitaláltam egy nyereményjáték...

Vagyis HÁROM nyereményjáték!

Három korábban olvasott recenziós példányt lehet megnyerni nálam. Mind a háromról írtam már a blogon, de ma csak az első könyvre fog fény derülni… a következő játék jövő hét pénteken (március 10.) (UPDATE: 11-én, mert nem sikerült hazaérnem éjfél előtt és izzítani a posztot. Sajnálom!) kezdődik, a harmadik pedig az azt követő pénteken (március 17). 
Mindegyik könyvért március 24-e éjfélig lehet játszani, vagyis az első könyvért három hétig, a másodikért két hétig és a harmadikért egy hétig tudtok játszani.

3 év, 3 játék! Kezdjük el!

A HARMADIK NYEREMÉNY:

(A könyv blogos értékelése elérhető a címre kattintva!)


FÜLSZÖVEG:
Meddig ​érdemes küzdeni egy férfi szerelméért? És az álmaidért?

Zoey álma, hogy musicalszínésznő lehessen, ennek az álomnak azonban határt szabnak a gátlásai. Hogy bebizonyítsa rátermettségét, a 21. születésnapján Párizsba utazik egyedül, ahol szenvedélyes szerelemre lobban a skót származású Owennel, aki a fiatal lány számára a tökéletes férfi – egy apró szépséghibával: a 35 éves Owennek ugyanis van egy titka. 
Később felbukkan a színen egy másik férfi is, aki pont azt a biztonságot tudná nyújtani Zoey-nak, amit Owentől sosem kaphat meg.

Zoey válaszút elé kerül: vajon a szenvedélyes szerelmet választja, vagy a biztonságos és kiszámítható életet, netán saját lábára áll, és elindul az álmai megvalósításának útján?

Hová vezethet egy titkokkal és hazugságokkal kezdődő kapcsolat? A nagy korkülönbség ellenére kialakulhat-e életre szóló szerelem két ember között? Te mit tennél meg az álmaidért?

Baráth Viktória első regénye az álmok valóra váltásáról, a leküzdendő akadályokról, és a saját határaink átlépéséről szól. 
Egy történet szívvel-lélekkel.


A JÁTÉK:

1) Légy a blog olvasója! ;)
Nagyon remélem, hogy az értékelésekkel és a recenziókkal sikerül kedvet csinálnom 1-1 könyvhöz, amire régóta vártok, vagy amibe egy jó ajánlás nélkül nem kezdenétek bele. A könyves bloggerek ezért írnak, tiszteljük meg őket azzal, hogy nem csak a potya könyvre hajtunk… 
A Facebook oldal kedvelését, követését külön köszönöm!

2) A FACEBOOKON hozzászólásban írd meg, hogy melyik magyar filmet ajánlod, melyik volt igazán nagy élmény számodra

(OFF: Kivételesen a FB-os hozzászólók között fogok sorsolni. Ha nincs Facebookod, akkor ajánlom a másik két futó nyereményjátékomat: 
Köszönöm a megértést!)


3) SORSOLÁS: 2017. március 25-én vagy 26-án sorsolom ki mind a három regényt!

FONTOS!

Tudnivalók, vagyis ez az apró betűs rész:
- ezúttal is a miniwebtool.com –al sorsolok;
- nem fogok külön értesíteni senkit;
- a nyertesek neveit közzéteszem egy blogposztban és külön a Facebook oldalon is, szóval érdemes figyelni;
- a nyereményt kizárólag Postaautomatába, Weboxba, Foxpost automatába tudom küldeni, illetve postán maradó is lehet - akkor jelentkezz a játékra, ha valamelyik megoldás belefér;
- ha 2017. március 31-ig nem jelentkezik egy nyertes, akkor új nevet fogok sorsolni.

Jó olvasást! Köszönöm a figyelmet!


1 megjegyzés:

  1. Szia!
    Baráth Viktória könyvét már olvastam,nagyon tetszett.Alig bírtam lerakni.
    A blog olvasóinak ajánlom,hogy bátran játszanak érte,mert nagyon jó könyv.
    Mindenkinek szép,napsütéses hétvégét kívánok!
    Kati

    VálaszTörlés