2016. december 22., csütörtök



AniTiger – Winter Wonderland Book Tag | Karácsonyi Projekthét 2016 #2


Az előző karácsonyi bejegyzésemben (AniTiger & a Karácsonyi Projekthét 2016) már elmeséltem, hogy páran összeálltunk mindenféle ünnepi hangulatú poszttal terjeszteni a Karácsony igéjét. 
A második ünnepi bejegyzésem egy rövidke book tag, amint a cím is mutatja. Kellemes készülődést! ,)

A taget tőle loptam: CarinaBoneBooks!

❖❖❖❖❖
1. Melyik az a boldog és cuki könyv, ami felmelegíti a szívedet?

Nagyon szerettem olvasni! Elolvastam a Smith Gimi sorozatát is az írónőnek, de mindmáig úgy érzem, hogy ez volt a legaranyosabb!

2. Melyik a kedvenc fehér borítós könyved?

Marie Lu: Champion – Bajnok (molyos adatlap)
Annyira szeretem ezt a borítót! Tudom, hogy nem karácsonyi, de egyszerűen csodás, nem? Persze van kedvenc karácsonyi fehér borítósom is (jepp, csalok):

Philip Pullman: Grimm Tales – For Young and Old (molyos adatlap)
Még nem láttam sosem élőben, de szeretem a térhatású és/vagy kreatív borítókat. Egyszer meg fogom szerezni ezt a könyvet – ebben a kiadásban.

3. Egy kényelmes, kellemes fotelben ülsz pizsamában, a kezed ügyében egy bögre forró csokoládéval – de mi az a SZÖRNY méretű könyv a kezedben, amit olvasol?!

Vagy a Ursula Poznanski: Erebos vagy a Cassandra Clare: Mennyei tűz városa
(Molyos adatlapok: Erebos / Mennyei tűz városa)
Mindkettő tervben van 2017-ben és eléggé szörny méretű mindkettő - 550-640 körüliek, szóval szép vastag és jó nehéz példányokról van szó!

4. Havazni kezd és eldöntöd, hogy hógolyó csatázni fogsz! Melyik kitalált karakterrel szeretnél hógolyózni?

MATT! Én vele szeretnék hógolyózni, mert imádom az a zárkózott, cuki, kocka srácot, aki jobban élvezi a benti programokat. Igazi élmény lenne kicsalni a hidegbe!

5. Sajnos a kandallódban elkezdett kihunyni a tűz… Szóval melyik könyv utolsó pár fejezetét téped ki és dobod a pislákoló tűzre, hogy feléleszd?

Sajnálom, mert szeretem az írónő cukker, romantikus történeteit, de ez nekem sok(k) volt. Ennyire borzasztó, szenvedős, sz…r lezárású regényt már régen pipáltam. TŰZRE VELE! (Jah, a könyvtáré volt, ezért nem bántottam.)

6. Melyik az a szívedhez közel álló könyv, amit szívesen adnál olyasvalakinek Karácsonyra, aki még nem olvasta, de szeretné?

Az egyik barátnőmnek, Lorelle-nek adnám Karácsonyra mindkét részt, mert tudom, hogy szeretné elolvasni és szerintem tetszeni is fog neki… Illetve pontosítok: már megkapta reggel (12.21.) ajándékba őket. ;)

  


A Karácsonyi Projekthét 2016 résztvevői és a blogjaik:

BarbyMalik0112 (Kitablar), Gorkie (Olvasó körút), molly_ (Coffe and Manga), Mira_Könyvespolca_blog (Mira Könyvespolca), Drew_Coel (Metaforaszennyezés), ColourfulFantasy (Heaven for the Books), Gothic01 (Goodbye Agony), ReaKovats (Real Thoughts), Karinaa7 (Karina and Books), Judy22 (Adri könyvmoly), Valentine_Wiggin (Today Wiggin), Sol (Könyvvadászok), Niitaa (Csingiling és a Könyvzug), vikcs (Never give up), Szantii és Saya (Bookish Notes), Vicky3 (Three Points of View), pveronika (Veronika’s Reader Feeder), Fangirl033 (My Book World), HoneyBee0395 (Books of Dreamer), csokitorta (Varázstinta), Samantha (Sam’s blog), Alice_Bertrand (Feel Invincible), Alice_The_Sweaterist (The Sweaterist), neverhooder (Neverhood’s diary), perpetua és Indie (Könyvjelző Blog), K_A_Hikari és Ashley_Redwood (Írásaim Tárháza), NagyDorka és Janina13 (Anya olvas), illetve nem utolsósorban – AniTiger (Hagyjatok! Olvasok!). :)

Szervező: Virág_Blogger (Never Let Me Go)

❖❖❖❖❖
Jó olvasást! Köszönöm a figyelmet!
Kellemes ünnepeket mindenkinek!
❖❖❖❖❖

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése