2016. december 11., vasárnap



AniTiger & a 12 napos blogger kihívás | 10. nap


(Ezt a rovatot a „kihívás 12 nap” címke alatt lehet megtalálni.)

A 10. napi feladat se sokkal könnyebb, mert marha nehéz random gondolatot szándékosan elcsípni és lejegyezni! Nagyon sok időbe beletelt, míg meglett 10 olyan, amit felmerek vállalni a blogomon. Persze… ezek se normálisak, de ha normalitást keresel, akkor eléggé eltévedtél – ez nem az a blog, ahol a normális gondolatok születnek.

Hozzátenném, hogy a tévé nálam kimerül (felnőtt(es)) rajzfilmekben, ezért gyakorta felmerül bennem egy-egy pillanatban, hogy mi jön hamarosan. XD

SZTORI: Találtam egy 12 napos blogger kihívást BacchanteBlues blogján, aminek van egy molyos kihívás verziója is. (ITT) A 12 napos blogger kihívás lényege annyi, hogy 12 napig minden nap posztolni kell egy rövid, de annál tartalmasabb bejegyzést a blogra különféle feltételek / feladatok alapján.
❖❖❖❖❖
 10. NAP | – 10 totál random agymenés

- 22 múlt? Jaj, mindjárt FUTURAMA! *happy, happy, happy*
- Szeretem a csendet hétfőn és szerdán, amikor csak egyedül vagyok az irodában - délutántól estig.
- Annyira ennék egy BBQ-s pizzát.
- Bakker, mikor hagysz már olvasni? (Hetente többször is felmerülő gondolat. Általában beszélgetni vágyó emberek közelében fut át az agyamon.)
- Mennyi az idő? Mennyi az IDŐ? Mennyi az idő??? (10.30-án hajnalban, óraátállításkor)
- Ölni tudnék egy bögre forró teáért…
- Ölni tudnék egy pohár hideg innivalóért… (Dudorászás a fejben indul: 3…2…1…. Sört ide, Bort ide… - aztán röhögés a fejben, aminek halovány árnyéka talán látszik az arcon, ugyanis furán néznek rám a szembejövők.)
- El kéne menni a könyvtárba… De van nálam egy csomó könyv. Vissza kéne vinni párat? Még nem olvastam el egyet se… Olvasni kéne a könyvtáriakat. Vagy csak úgy elmenni Jeffi miatt. Ez jó ötlet. Hívom Szimirzát is, hátha ráérne. (Mindig így indul kb.! Szóval ez abszolút random, bármikori gondolat.)
- Szeretek Bob burgerfalodájára ébredni… Hol a kávém?


- Mikor érek rá? Hol a naptáram? HOL AZ A #&@łŁ$@#& NAPTÁRAM?! 

❖❖❖❖❖
Jó olvasást! Köszönöm a figyelmet!
❖❖❖❖❖

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése