2016. október 5., szerda



AniTiger & a 12 napos blogger kihívás | 6. nap


(Ezt a rovatot a „kihívás 12 nap” címke alatt lehet megtalálni.)

Az a helyzet, hogy nehéz téma ez a mai, mert igyekszem pozitívan állni az élethez és nem azon kattogni, hogy mi a sz@r a világban. Vannak vesszőparipáim, vannak olyan élőlények, amiket ki nem állhatok, de ennyi. Nem jár egész nap azon az agyam, hogy miként tudok ellenük tenni vagy hogy miként tudom elkerülni őket. Nem szeretem a felesleges energiapazarlást se…
SZTORI: Találtam egy 12 napos blogger kihívást BacchanteBlues blogján, aminek van egy molyos kihívás verziója is. (ITT) A 12 napos blogger kihívás lényege annyi, hogy 12 napig minden nap posztolni kell egy rövid, de annál tartalmasabb bejegyzést a blogra különféle feltételek / feladatok alapján.
❖❖❖❖❖
6. NAP | – Dolgok, amik halálra idegesítenek

~ Bogarak, rovarok
~ Negatív és/vagy energiavámpír emberek
~ Helyzetek, amikben nem tudok segíteni
~ buta Emberek, akik nem képesek energiát pazarolni a logikus gondolkodásra
~ Rossz szocializálódás következményei (modortalanság, udvariatlanság, pofátlanság, önzőség, törtetés, mások megkárosítása bárhogy, stb.) és úgy általában a gonoszság…
~ Rossz, nem törődöm gazdik
~ Valóságshowk, alázó műsorok, sztárcsinálók, celebek, önjelölt „akárkik” --- Halálra idegesít, hogy egy újság címlapjára nem tudok úgy ránézni, hogy ne lenne rajta tíz név / ember, akikről még sosem hallottam… Pedig híres… Pff… Na, Robert De Niro meg Diane Keaton! Ők VALAKIK, ti meg… Hagyjuk! :’)
~ Előítéletek (Meleg ellenesek, tetkó ellenesek és úgy általában a bármit/mindent ellenző emberek idegesítenek… nem muszáj semmi, akkor meg minek lázadni?)

❖❖❖❖❖
Jó olvasást! Köszönöm a figyelmet!
❖❖❖❖❖

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése