2016. október 4., kedd



AniTiger & a 12 napos blogger kihívás | 5. nap

(Ezt a rovatot a „kihívás 12 nap” címke alatt lehet megtalálni.)

Gyalázatos dolog, hogy egyet sikerült szeptemberben elkészítenem. Nem tudom, miért nem mennek nekem ezek a napi feladatok! A jó hír az, hogy még van majdnem 3 hónapom év végéig, addig csak sikerül összehoznom 12 napot?!
SZTORI: Találtam egy 12 napos blogger kihívást BacchanteBlues blogján, aminek van egy molyos kihívás verziója is. (ITT) A 12 napos blogger kihívás lényege annyi, hogy 12 napig minden nap posztolni kell egy rövid, de annál tartalmasabb bejegyzést a blogra különféle feltételek / feladatok alapján.
❖❖❖❖❖

 5. NAP | – 5 kedvenc dolgod (emberek, weboldalak, termékek, bármi)

1) ZOMBIK!

Aki ismer, tudja, hogy odáig vagyok a zombikért! Nem örülnék ugyan annak, ha egyszer csak pár agyevő rám törné az ajtót, de megvan a magam kis terve arra az esetre, ha mégis történne valami a világgal… Az összes zombis filmet, képet, sorozatot, könyvet, képregényt – nagyjából bármit - képes vagyok fanatikusan imádni!
Könyvben a FEED – Etetés című műre esküszöm, filmben a Zombilandre, sorozatban pedig a The Walking Deadre.


2) MOLY.HU

Nem vagyok a közösségi oldalak aktív tagja, mert ritkán írok facen, twitteren max. képeket rakok ki, instára se magamat fotózom, de a moly… Az én vagyok. Egészen addig nem értettem a többi ember közösségi média iránti elvakult szeretetét, amíg meg nem ismerkedtem a moly.hu-val. Körülbelül a regisztrálásom után 2-3 hónappal döntöttem úgy (2013 szeptembere - októbere?), hogy itt hajlandó vagyok PRO tagságot fizetni és ez azóta is így van.

3) József Attila Könyvtár, Dunaújváros (JAKD)

Lehet, hogy nem szeretném ennyire, ha nem dolgozna ott a Jeffim meg a Siccem vagy ha nem az lenne az egyik fő találkozási pontunk Szimirzával, de szeretem a könyvtáramat! Rengeteg friss megjelenésű könyvet vesznek, odafigyelnek az olvasóik igényeire (főleg Jeffi, ugyanis ő vezeti a JAKD Dezideráta polcait) – és úgy általában jó kis hely a mi könyvtárunk. Ha Szimirzával a gyerek részlegen akarunk hátul diskurálni, akkor hagynak hátul diskurálni minket. 
(Nyilván nem ez a fontos, de akit pisszegtek már ki (a fősuli) könyvtár(á)ból az tudja, hogy mennyit jelent egy beszélgetés toleráns könyvtár. :D)

4) TIGRIS

Enyhén mániákusan viszonyulok ezekhez a nagymacskákhoz… Például már többször csak azért elkirándultattam a családot Nyíregyházára, hogy megnézhessem az ottani fehér tigriseket. Egy időben komolyan fontolgattam, hogy csak azért oda jelentkezem főiskolára (mindegy milyen szakra), hogy a nyíregyházi állatkert közelében élhessek. (A mániákus lehet hogy enyhe szó erre a beteges tigrisszeretetre.)
Érdekesség: Már biztosan írtam, de az _ANI_TIGER_ név is a nevemet és a kedvenc állatomat tartalmazza. Tizenpár évesen találtam ki, szóval hagyjuk, hogy mennyire kreatív. ;)

5) Az Életem

Igazából még akkor is szeretem az életemet, a helyemet, a szobámat, a családomat, a kutyámat, a kocsimat, a kirándulásainkat, a csendes együtt tévézéseinket, amikor valami rossz van a levegőben vagy összevesztünk / veszekedtünk vagy mindenki idegbajos… Úgy érzem, hogy a helyemen vagyok és sok jó ember van körülöttem, akikkel többször kijövök, mint nem. Eshetne az ölünkbe pár millió vagy milliárd holnap, de alapvetően minden rendben van velünk. A gondjainkat megoldjuk, támogatjuk egymást és igyekszünk tolerálni egymás agybajait.
Szeretem az életemet. 
Mindent, ami és mindenkit, aki vele jár.

❖❖❖❖❖
Jó olvasást! Köszönöm a figyelmet!
❖❖❖❖❖

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése