2016. szeptember 19., hétfő



AniTiger & a 12 napos blogger kihívás | 4. nap


(Ezt a rovatot a „kihívás 12 nap” címke alatt lehet megtalálni.)

Hú, augusztusban sikerült összesen 3 napnyi feladatot teljesítenem, szóval muszáj belehúznom, ha (decemberig) teljesíteni szeretném a kihívást! Újabb hónap – igaz már a vége felé döcögünk -, újabb feladatok várnak rám.

SZTORI-time: 
Találtam egy 12 napos blogger kihívást BacchanteBlues blogján, aminek van egy molyos kihívás verziója is. (ITT) A 12 napos blogger kihívás lényege annyi, hogy 12 napig minden nap posztolni kell egy rövid, de annál tartalmasabb bejegyzést a blogra különféle feltételek / feladatok alapján.
❖❖❖❖❖
 4. NAP | – Ossz meg random képeket a napodról vagy az Instádról, hogy összefoglald a napod

Vegyünk egy átlagos hétfőt, rendben?
Ugyanis hetente legalább egy hétfőnk akad... 
SŐT, ma is egész nap hétfő van... 

(A rossz poénokért előre is bocsánatot kérek. Ma soron kívül volt egy tűz- és munkavédelmem, ahol a tűzoltóparancsnok pasi addig hullámoztatta az öt ujját 
- mondván és mutatván, hogy így lobog a tűz -, 
amíg meg nem jegyeztük, hogy a 105 a Tűzoltóság tel.száma... 
Spoiler: már tudtam ám! Bár volt, akit meglepett az infó így hétfőn.!)

Tudni kell rólam, hogy a hétfőim (és egyébként a szerdáim is) relatíve hosszúak. 8 után kelek – kávézom, csekkolom a kezdőlapjaimat (moly, gmail, insta, Shakes&Fidget, satöbbi).


Indulás előtt lövök otthon egy képet, ami a KMK szeptemberi instás kihívásához kell (link itt), Aztán napközben feltöltöm, amikor ráérek. Ma például őt lőttem:

Hagyjatok! Olvasok! (@anitiger_mosolya) által közzétett fénykép,

Negyed-fél 10-re beérek az irodámba, csinálok magamnak egy teát vagy valami nescafét, megcsinálom az elszámolást, aztán 10-kor nyitom a jegypénztárat. 12-kor kezdődik az ebédszünetem – 13-ig vagy a kolléganőkkel beszélgetek, vagy a Timimmel kutyát sétáltatok, vagy elugrom a könyvtárba Jeffihez picit vagy csak ülök és olvasgatok. 

Pl. itt van pár ebédszünetes képem:  


13-tól 18-ig munka, 18 után pénztárzárás, aztán indulás haza. Otthon gyors kutya lélek pátyolgatása, közös evés, híradóba belepillantás, aztán gépezés, tévézés vagy olvasás. 21-22 körül kutyasétáltatás, aztán SzauszPark / Family Guy / stb… hallgatása olvasás közben.

Kedden és csütörtökön ugyanez csak fél 5-ig, pénteken meg csak 9-12 között vagyok nyitva, de ha beindulnak az előadások esténként meg hétvégenként, akkor lesz jó pár plusz órám. 
Mázli, hogy #szeretemamunkámat! :)) 
❖❖❖❖❖
Jó olvasást! Köszönöm a figyelmet!
❖❖❖❖❖

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése