2015. november 30., hétfő



Egy hét Mikulásig - nyereményjáték!


Mindjárt itt a Mikulás, ezért azt találtam ki, hogy játsszunk egyet! A nyereménykönyvek nagy valószínűséggel nem fognak a csizmácskákban lenni december 6-a reggelén és nem csak azért, mert nem vagyok besurranó tolvaj (Becsszó, nem vagyok az!), hanem mert aznap este 20:00 körül sorsolok! 

Most két recikönyvet lehet megnyerni, amelyekről már írtam a blogra, szóval két nyertes is lesz! A megnyerhető szépségek:


 

Mindkettő élvezetes, fordulatos és nyomozós szálat tartalmazó olvasmány – nem éppen karácsonyi, de ez most így esett. Ajánlom a blogra írt könyvértékeléseimet, amiket a könyvek címére kattintva érhetsz el. Nem csak azért, hogy kedvet kapjatok a könyvekhez, hanem hogy megtaláld a jó válaszokat is! 

Mit kell tenned, hogy nyerhess?

Válaszolj a következőkre és a válaszaidat küldd el nekem e-mailben a lent megjelölt címre.

1) Kérdés: Milyen állat Hamlet, Milo háziállata a Milo szerint a világ című regényben?

2) Kérdés: Minek a feldolgozása szerintem A lány a kötélen című könyv?

3) Kérdés: Mely kiadó adta ki a könyveket magyarul?

4) Be creative: És kérek egy nevet vagy megszólítást, amit bedobhatok a kalapba. Tőlem lehet Miss Pink Fánin Lovagló NámbörVan RétiCsiga vagy KréziBoy vagy 52157484 is, csak legyen elég egyedi. Természetesen molyos név vagy egyéb becenév is lehet, de légy beazonosítható! :)

5) Írd meg, hogy melyik könyvet szeretnéd megnyerni. Lehetséges válaszok:

- A lány a kötélen!
- Milo szerint a világ!
- Mindkettőnek örülnék!


(credit)
Az email cím, ahova a megoldásaitokat várom:

hagyjatokolvasok@gmail.com

Ezt direkt a nyereményjátékhoz hoztam létre - a profilomnál megjelölt másik e-mailt továbbra is gyakrabban nézem, szóval egyéb mondanivalót továbbra is oda várok! 

Az apró betűs rész

KIZÁRÓLAG magyarországi címre postázom, illetve a nyeremény megkapásáról szeretnék egy fotót kérni – ez lehet a nyertes kezében könyvvel vagy csak egy köszönöm cetlivel vagy bármilyen kreatív megoldásban benne vagyok, de szeretnék valami emléket a nyereményjátékról! Akkor játssz, ha ezeket vállalod!


SORSOLÁS DECEMBER 6-án este a miniwebtool.com oldal segítségével! Lesz poszt vagy aznap vagy másnap, de a nyertesek kapnak emailen is értesítést!

❖❖❖❖❖
Jó olvasást! 
Köszönöm, hogy itt vagytok!
❖❖❖❖❖

2 megjegyzés:

  1. De jó kis nyereményjáték... *-* A lány a kötélent most olvasom és nagyon szuper eddig! ;)

    PS: Láttam ám, hogy te is belehúztál a Párbajos értékelésekbe... :DD xD

    xoxo ~Lexa

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! =^.^=
      Ja, ja... 1 db eddig... Száguldok a Cél felé. :)))

      Törlés