2014. május 15., csütörtök



CBB [Cool Book Blog] Award


Immár a második díjamat kapom _Nutella_ (LakatosCsenge) blogger kolléganőmtől, akinek hatalmas ölelés a díjért! Bár kicsit megcsúsztam a bejegyzéssel, iszonyatosan imádom az ilyen személyes-ismerkedős dolgokat!

Na, igen – lebuktam. :) JÁTSSZUNK!

Szabályok:

– ÍRD KI, hogy kitől kaptad + linkeld a blogját!
– ÍRD LE a kedvenc könyves szerelmes párodat! — MONDD EL a véleményed annak a személynek a kedvenc szerelmespárjáról, aki neked küldte a díjat! (én is szeretem őket, én a könyvben nem őket hoztam volna össze stb.)
– ÍRD LE a kedvenc íród, és tőle a legkedvesebb könyvedet — OLVASD EL annak a személynek a kedvenc könyvét, aki küldte neked a díjat! (ha a könyv egy sorozat későbbi kötete, akkor az első részt olvasd el, illetve ha te írsz le ilyen könyvet, akkor zárójelben TÜNTESD FEL az első rész címét!)
– KÜLDD TOVÁBB 5 embernek!
– A feladónak nem küldheted vissza! (a közvetlen feladónak nem, egyébként egy embernek több díja is lehet)



Anitiger kedvenc könyves szerelmes párja:

Denisa Wry és Daniel Belloq (Vavyan Fable – Halkirálynő sorozatából)






Csenge kedvencei:

Katy & Daemon (az Obszidiánból)

Döbbenet a mai világban, ahol az ismerőseim között tombol a Luxen-sorozat iránti rajongási láz, de még nem olvastam sem az Obszidiánt, sem az Ónix-ot! Mivel nem ismerem a párost, így nem tudok, nem szeretnék nyilatkozni róluk. Szánom-bánom, de rajta vannak a Várólistámon!



Anitiger kedvenc írója, könyve:

Elég sok kedvencem van – sorozat és önálló regény is, mindig az alapján válaszolok a feltett kérdésre, hogy végigtekintek kedvenceim polcán, és amelyikre hatalmasat dobban a szívem.
Most épp J. K. Rowling: Harry Potter és az azkabani fogoly könyve a kedvenc írótól a kedvenc könyvem. Mondjuk egész délelőtt A titkok kamráját hallgattam audio book-ban, lehet azért. (1. rész - Harry Potter és a bölcsek köve)
 

Csenge kedvenc írója, könyve:

Cassandra Clare: A végzet ereklyéi - Elveszett lelkek városa (első rész: Csontváros)
Épp most olvastam el a sorozat második részét. A személyes véleményem az első részről ITT, a második részről ITT érhető el.

5 ember, akiknek küldöm a díjat:

Még sok-sok jó könyves posztot, skacok, mindegyikőtök blogját szeretem olvasgatni! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése